torstai 4. kesäkuuta 2015

Suussasulavat iltapalarieskat (maidoton, munaton, soijaton)

Tein jälleen kerran lounaalle perunamuusin kahdesta kilosta pottuja, ja vaikka muusia otettiin talteen myös huomiselle ruoalle, jäi sitä kuitenkin sen verran reippaasti vielä kattilaan, että se kannatti "jalostaa" iltapalaksi. Ohje löytyi Marttojen sivuilta, mutta ohrajauhojen puutteessa laitoin vain vehnäjauhoja.

Perunarieskat:
noin 4 dl perunamuusia
1/2 dl öljyä 
1/2  tl suolaa (muusin suolaisuuden mukaan)
3 dl vehnäjauhoja

Ainekset sekoitellaan kunnolla kulhossa ja taputellaan leivinpaperille kämmenen kokoisia, noin 1-2cm paksuisia rieskoja. Paista 225´c noin 15-25min kunnes saavat ruskeaa väriä pintaan.

Nämä olivat saman tien lasten herkkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti