Vaikkakin lihapulliksi kutsun näitä, tuppaavat kuitenkin vähän lässähtämään uunissa. Voi olla, että pysyisivät paremmin pullina jos paistaisi ainakin pinnat kiinni ensin pannulla? Itse kuitenkin tykkään päästä helpommalla tässä asiassa joten uuniin menevät jatkossakin. ;) Toki, jos vehnä sopii, kannattaa tukevoittaa taikinaa korppujauhoilla!
700g sika-nauta jauhelihaa
400g tomaattimurskaa
2 dl kaurahiutaleita
2 sipulia
Suolaa
Mustapippuria
Paprikajauhetta
Kuivattua basilikaa
400g tomaattimurskaa
2 dl kaurahiutaleita
2 sipulia
Suolaa
Mustapippuria
Paprikajauhetta
Kuivattua basilikaa
Laita kaurahiutaleet turpoamaan tomaattimurskaan ja mausta sekä suolaa seos. Seoksen voi tehdä jo etukäteenkin ja laittaa jääkaappiin maustumaan. Lisää sipulisilppu ja jauheliha, sekoita kunnolla sekaisin (käsin saa varmasti parhaiten).
Pyörittele leivinpaperin päälle pellille saman kokoisiksi palloiksi, kostuta käsiä vesilasiin jos taikina tarttuu käsiin.
Paista 220'c kiertoilmalla kunnes ovat kypsiä (itse paistoin n.20min).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti